Lachai Roï Paardencoaching
 
Christelijke paardencoaching met visie op de toekomst


Tarieven  

Neem vrijblijvend contact op met mij via mail of telefoon

elvirahendrikx@gmail.com of 0653706283    

Een coaching begint met een inleidend gesprek met koffie/thee waarbij ik uitleg wat de paardencoaching inhoudt en wat we precies gaan doen.

Na de coaching drinken we nog wat ter afsluiting als daar behoefte aan is.

Incl. Koffie/thee/frisdrank  

Sessie duurt 2/2,5 uur

Het is mogelijk om een blok van bijvoorbeeld 2 of 4 of meer coaching sessies af te spreken, vanaf 2 afspraken krijg je 5% korting en vanaf 5 of meer 10%.  Het kan fijn zijn om wat dieper op de hulpvraag in te gaan, vaak komen bepaalde zaken na de eerste sessie los en krijg je goede inzichten daarna moet alles eerst bezinken om vervolgens echt stappen te zetten.

Helemaal nieuw is dat je een arrangement kunt boeken, dit houdt in dat je een  2daagse coaching krijgt van 2,5 uur per coaching. Er zijn hier in de buurt leuke b&b's waar je heerlijk kunt uitrusten en relaxen om de volgende dag nog een verdiepingscoaching te doen over het inzicht wat je hebt gekregen van de vorige dag, werken aan een ander thema of heel ontspannen een heerlijke wandeling met een pony in de omgeving. Dit is heel leuk om bijvoorbeeld samen met je partner te doen, een vriend/vriendin of zus, moeder, vader, vul maar in. Maar alleen kan ook heel waardevol zijn om je batterij op te laden of alle negativiteit uit je leven en lijf te bannen en je te laten vullen met paardenwijsheden en de rust van onze prachtige polder. Voor actuele tarieven kun je contact opnemen want dit is geheel afhankelijk van de wensen die je hebt. Ook de reservering voor een diner kan worden geregeld in een plaatselijk restaurant, de lunch verzorgen wij zelf.

Ik kan je verzekeren dat dit een prachtige ervaring gaat worden.


Verder is het mogelijk om een teamcoaching te doen met je collega’s, vriendengroep of je gezin/familie

Hiervoor heb ik leuke teamoefeningen met het paard waarbij het vooral gaat om samenwerken en verbinding maken met elkaar.  

Maar ook vooral om eens in een andere setting iets voor elkaar te krijgen als team.

Maximaal 8 personen.

Bij dit arrangement zijn verschillende opties mogelijk om er een gezellig en leerzame  ochtend of middag van te maken variërend van een paar uur tot een dagdeel incl. Koffie/thee en wat lekkers.