Lachai Roï Paardencoaching
 
Christelijke paardencoaching met visie op de toekomst

Cindy is 23 jaar. Toen ze 9 jaar geleden bij ons kwam, was ze een onstuimige, eigenzinnige, prachtige droomprinses.Toen mijn dochter Rhodé en ik haar voor het eerst zagen, waren we op slag verliefd op haar. Een prachtige droomprinses is ze nog steeds en zal ze ook blijven, maar in de loop van de jaren is ze het onstuimige wat kwijtgeraakt en is ze veranderd in een wijze merrie. Het crossen hoeft niet meer per sé. Met een rustig ritje door de polder maak je haar altijd blij. Tijdens de coaching kan ze best confronterend zijn, haar boodschap is altijd meteen duidelijk. Cindy drinkt graag koffie en een plak ontbijtkoek slaat ze ook niet af. Met Cindy is het leven nooit saai maar juist een avontuur. 

Wiep is de enige man in de kudde. Hij is een 16-jarige ruin, kruising new-forest/arabier. Toen hij pas bij ons was, gedroeg hij zich regelmatig als een ongeleid projectiel. Nu, 3 jaar verder, is hij getransformeerd tot een fijne rijpony. In de wedstrijdring staat hij zijn mannetje en steelt regelmatig de show. Tijdens de coaching is hij de rust zelf, altijd beleefd en lief voor iedereen. Omdat onze dochter wat te groot voor hem is geworden, wilden we hem eigenlijk verkopen. Maar omdat hij zo’n goede coachpony is, hebben we besloten dat hij blijft. 

Catootje is de kleinste en de oudste. We weten niet haar exacte leeftijd, maar we schatten haar rond de 30. Ze is ontzettend lief in de omgang en gaat heel graag mee op wandeling. Ik heb haar gekregen en ik ben ontzettend blij met haar vanwege haar leuke karakter en grappige streken die ze af en toe uithaalt. 

Belle is nog niet zo lang bij ons. Ze is een 8-jarige merrie, kruising kwpn/arabier. Momenteel is ze in opleiding, maar gezien haar lieve aanhankelijke karakter heb ik er het volste vertrouwen in dat zij een goed coachpaard gaat worden.